GOSA midweek de Bosberg Houthalen

Actieve midweek grootoudersvakantie met animatie en sportprogramma in het bosrijke Houthalen. Formule volpension. Met bus - bezoek aan abdijsite Herkenrode met gids als afsluiter.

Locatie

Houthalen 3530 Kelchterhoefstraat 10 Vakantiecentrum 'De Bosberg'

Geintresseerde grootouders en 55 plussers die wensen te genieten van een sportieve of rustige en gezellige vakantie kunnen met ons mee. we gaan er fietsen, wandelen, zwemmen, gezelschapsspellen enz...... We vertrekken maandagmorgen met bus ( 3 opstapplaatsen) en nemen onze lunch in de Bosberg. De vrijdag vertrekken we om 11 uur, nemen een lunch in Kuringen en bezoeken de abdijsite Herkenrode met gids in de namiddag.

Praktisch

Doelgroep
Senioren
Voor wie?
Iedereen
Prijs
331.00

Per persoon in tweepersoonskamer : met bus € 331, zonder bus € 286 In éénpersoonskamer : met bus € 383, zonder bus € 338 In de prijs is inbegrepen : volpension, annulatie- en ongevallenverzekering, lunch en bezoek abdijsite Herkenrode met gids en plantentuin,

Inschrijven

Inschrijven kan via webpagina https://www.gezinsbondgosaovl.be/bosberg-3/

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Email-adres

Doorheen het jaar versturen we de meeste communicatie via email.

Ben je lid van Gezinsbond Oostrozebeke, maar ontvang je geen emails, dan zijn we ofwel nog niet in bezit van je email-adres of staat dit mogelijk verkeerd in onze database.

Om dit recht te zetten, stuur gerust je naam en email-adres naar onze secretaris Els Van Parys: els.van.parys@skynet.be

Meer activiteiten

Vr Jun 24
Locatie

Koksijde

Di Jun 07
Locatie

Vlaanderen en Brussel

Ma Jun 27
Locatie

Koksijde