Voordracht GOSA : "De zorgvolmacht vanuit het oog van de Vrederechter."

Volzet

Voordracht georganiseerd door LDC Zeventiendorpen in samenwerking met Gezinsbond GOSA Regio Deinze - Tielt. De voordracht wordt gebracht door plaatsvervangend vrederechter Dieter Vanoutrive en begeleid door een PPT. Door omstandigheden zijn mensen soms niet meer in staat om zelf te beslissingen te nemen over hun persoon / goederen. In dat geval moet iemand anders dat in hun plaats doen.

Locatie

Deinze 9800 Desiré Delcroistraat 1 Zaal Rekkelinge

Wie de beslissingen neemt voor iemand die wilsonbekwaam is vraagt dit best aan bij de vrederechter. Maar men kan ook reeds vóór de wilsonbekwaamheid een regeling uitwerken via een zogenaamde " zorgvolmacht " waardoor de tussenkomst van een rechter niet nodig is. Beide technieken hebben vóór- en nadelen die uitgebreid in deze voordracht besproken worden.

Praktisch

Doelgroep
Senioren
Voor wie?
Iedereen
Prijs
7.00

Betaling € 7 voor koffie en gebak.
Keuze tussen suikervrij of gewoon gebak te melden bij inschrijving.

Inschrijven

Vooraf inschrijven en betalen kan tot woensdag 18 mei 2022 via het onthaal zeventiendorpen, Gentpoortstraat 41 te 9800 Deinze. ( max. 50 personen )

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Email-adres

Doorheen het jaar versturen we de meeste communicatie via email.

Ben je lid van Gezinsbond Oostrozebeke, maar ontvang je geen emails, dan zijn we ofwel nog niet in bezit van je email-adres of staat dit mogelijk verkeerd in onze database.

Om dit recht te zetten, stuur gerust je naam en email-adres naar onze secretaris Els Van Parys: els.van.parys@skynet.be

Meer activiteiten

Vr Jun 24
Locatie

Koksijde

Ma Aug 29
Locatie

Houthalen

Di Jun 07
Locatie

Vlaanderen en Brussel