Aanpassing tarieven Kinderoppasdienst

kinderen

Op 1 januari 2019 wijzigden de tarieven van de Kinderoppasdienst. Als sociale organisatie blijven we gaan voor een tarief dat zowel voor de gezinnen als voor de oppassers aanvaardbaar is.

 

Vanaf 1 januari 2019

Uurtarief 
€ 5,00

Minimumtaief                                   
€ 10,00

Overnachting                                  
€ 25,00

Verzekering / Credit
€ 2,00

 

Er zijn nu inderdaad meerdere digitale spelers op de markt, maar de Gezinsbond heeft een aparte invalshoek:

  • Betrouwbaar en kwaliteitsvol: Elke babysitter heeft een gesprek met onze plaatselijke vrijwilliger gehad. Onze babysitters en plaatselijke coördinatoren worden begeleid en opgevolgd.
  • Goed verzekerd: Zowel de oppas als jouw kind(eren) zijn verzekerd voor materiële èn lichamelijke schade en voor burgerlijke aansprakelijkheid. De babysitter is ook verzekerd voor de verplaatsing (enkel te voet en (brom)fiets.
  • Een menselijk aanspreekpunt: De plaatselijke vrijwilliger helpt je bij de keuze van de juiste babysitter en staat paraat bij vragen en problemen.
  • Een redelijk tarief voor beide partijen: gezin en oppasser 

Email-adres

Doorheen het jaar versturen we de meeste communicatie via email.

Ben je lid van Gezinsbond Oostrozebeke, maar ontvang je geen emails, dan zijn we ofwel nog niet in bezit van je email-adres of staat dit mogelijk verkeerd in onze database.

Om dit recht te zetten, stuur gerust je naam en email-adres naar onze secretaris Els Van Parys: els.van.parys@skynet.be

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.